Vergaderruimte & Zalen

Bij ColorPoint Almere vindt u diverse vergaderruimtes. De vergaderzalen hebben ieder een kleurthema met een eigen sfeer en hun eigen voordelen. Paars en Oranje-Groen zijn geschikt voor grotere bijeenkomsten. Groen en Rood zijn ideaal voor kleinere tot middelgrote groepen en 1-op-1 sessies.

Voor meer informatie en een impressie van de vergaderruimtes, klikt u hieronder op de gewenste zaal. Bij het reserveren hebt u keuze uit diverse vergaderarrangementen. Hierover vindt u meer informatie onder service. Het gebruik van de apparatuur is bij de huur van de vergaderzaal inbegrepen.

Ruimte Groen

Groen

GROEN: middelgrote ruimte in vrolijke en warme kleuren en toch een zakelijk karakter. Voor doordeweekse seminars, vergaderingen en trainingen met 1 tot maximaal 5 personen (vergader- of theateropstelling). Alleen voor zakelijk gebruik.

Details
Ruimte Groen + Oranje

Groen + Oranje

De ruimte GROEN+ORANJE is zonnig met Japanse accenten en is een sfeervolle zaal voor bijeenkomsten tot maximaal 12 personen. Alleen voor zakelijk gebruik. Weekendtoeslag is 50%, Avondtoeslag is 10%

*Reserveren op aanvraag.

Details
Ruimte Paars

Paars

PAARS is een sfeervolle en lichte trainingsruimte ideaal voor doordeweekse workshops, seminars en grotere bijeenkomsten, tot max. 12 personen. Alleen voor zakelijk gebruik.

Details

Contact

Hebt u nog vragen over de vergaderruimtes? Neem contact met ons op via info@colorpointalmere.nl of via 036 54 65 244.