Vergaderruimte & Zalen

Bij ColorPoint Almere vindt u diverse vergaderruimtes. De vergaderzalen hebben ieder een kleurthema met een eigen sfeer en hun eigen voordelen. Paars en Oranje-Groen zijn geschikt voor grotere bijeenkomsten. Groen en Rood zijn ideaal voor kleinere tot middelgrote groepen en 1-op-1 sessies. Voor meer informatie en een impressie van de vergaderruimtes, klikt u hieronder op de gewenste zaal. Bij het reserveren hebt u keuze uit diverse vergaderarrangementen. Hierover vindt u meer informatie onder service. Het gebruik van de apparatuur is bij de huur van de vergaderzaal inbegrepen.

Contact

Hebt u nog vragen over de vergaderruimtes? Neem contact met ons op via info@colorpointalmere.nl of via 036 54 65 244.

Rood

ROOD is een warme en besloten ruimte die zeer geschikt is voor kleinschalige doordeweekse bijeenkomsten, zoals workshops en vergaderingen van 1 tot maximaal 3 personen. Alleen voor zakelijk gebruik.

Details
Groen

GROEN: middelgrote ruimte in vrolijke en warme kleuren en toch een zakelijk karakter. Voor doordeweekse seminars, vergaderingen en trainingen met 1 tot maximaal 5 personen (vergader- of theateropstelling). Alleen voor zakelijk gebruik.

Details
Groen + Oranje

De ruimte GROEN+ORANJE is zonnig met Japanse accenten en is een sfeervolle zaal voor bijeenkomsten tot maximaal 12 personen. Alleen voor zakelijk gebruik. Weekendtoeslag is 50%, Avondtoeslag is 10%

*Reserveren op aanvraag.

Details
Paars

PAARS is een sfeervolle en lichte trainingsruimte ideaal voor doordeweekse workshops, seminars en grotere bijeenkomsten, tot max. 12 personen. Alleen voor zakelijk gebruik.

Details