Paars

Paars
Dagdeel € 79,00*
Hele dag € 125,00*
Hele dag + Lunchruimte € 170,00*

*Alle prijzen zijn excl. BTW.

Direct Reserveren

Omschrijving

PAARS is een sfeervolle en lichte trainingsruimte ideaal voor doordeweekse workshops, seminars en grotere bijeenkomsten, tot max. 12 personen. De paarse zaal heeft een eigen pantry, maar u kunt voor lunch en catering ook gebruik maken van de oranje ruimte.
De ruimte is multifunctioneel in te delen, met een vergaderzaal en aparte opstellingen voor uitvalsessies tijdens trainingen en workshops.

Opstellingen

Vergadering (Carré)
15 p
Vergadering (u-vorm)
15 p
Theater
22 p
Cabaret opstelling
10 p
Receptie
25 p

Rood

ROOD is een warme en besloten ruimte die zeer geschikt is voor kleinschalige doordeweekse bijeenkomsten, zoals workshops en vergaderingen van 1 tot maximaal 3 personen. Alleen voor zakelijk gebruik.

Details
Groen

GROEN: middelgrote ruimte in vrolijke en warme kleuren en toch een zakelijk karakter. Voor doordeweekse seminars, vergaderingen en trainingen met 1 tot maximaal 5 personen (vergader- of theateropstelling). Alleen voor zakelijk gebruik.

Details
Groen + Oranje

De ruimte GROEN+ORANJE is zonnig met Japanse accenten en is een sfeervolle zaal voor bijeenkomsten tot maximaal 12 personen. Alleen voor zakelijk gebruik. Weekendtoeslag is 50%, Avondtoeslag is 10%

Details